Søg
Luk dette søgefelt.
Søg
Luk dette søgefelt.

Tlf.: 79 30 11 50

Sønderjyllands Symfoniorkester

Alsion 2, 6400 Sønderborg

Find billetter til alle vores koncerter

Uanset om du foretrækker den intime stemning i en koncertsal, den energifyldte atmosfære i en gymnastikhal eller den frie fornemmelse af musik under åben himmel, har vi en koncert, der passer til din smag. For at sikre, at du ikke går glip af vores musikalske oplevelser, skal billetter købes direkte inde på de enkelte koncerters side i vores program.

Alsionpakkerne

Vi værdsætter vores trofaste lokale publikum og med Alsionpakkerne får du eksklusiv adgang til en række fantastiske koncerter i den smukke Koncertsal Alsion.

Rabatter

Vi tilbyder både flexrabat, studiepriser, familiebiletter og gruppepriser - alt sammen til skarpe priser, så alle får adgang til skønne koncertopleveleser.

Gavekort

Findes der noget bedre end at give en fantastisk oplevelse i gave? Det synes vi ikke. Giv dine nærmeste et gavekort til en eller flere koncerter.

Alsionpakkerne

Nogle ting er simpelthen bare så gode, at man er nødt til at have to af dem. Sådan har vi med Alsionpakkerne. Derfor har vi opgraderet i år, og kan stolt præsentere ikke mindre end to forskellige Alsionpakker: Den Stoe og Den Bette.

Alsionpakkerne er ikke bare et abonnement; det er din billet til at blive en del af vores musikalske fællesskab og opleve koncerter på et helt nyt niveau. 

Fra de store solister til de unge debutanter. Den Stoe er mit bud på den perfekte koncertpakke.

I hjertet af Sønderborg står Alsion som et kulturelt fyrtårn, og intet udtrykker dette bedre end Alsionpakken Den Stoe. En unik sammensætning af verdensstjerner, unge debutanter, stærke kvindestemmer på podiet, traditionsrige julekoncerter, ikoniske danske komponister og storslåede korværker samles under denne betagende pakke, der lover en verden af musikalske oplevelser.

En enestående mulighed for at opleve magien af klassisk musik.

Tag ikke fejl af navnet. Lille pakke, stor musik. Alsionpakken Den Bette er den perfekte mulighed for at opleve store korværker, kendte dirigenter, dygtige solister og debutanter. Med 7 nøje udvalgte koncerter, og en fordelagtig pris, slipper man med kun 185 kr. pr. koncert.

Prøv en af vores mange

Rabatordninger

SDJSymfoni OCT2021 035-PSF_6692 ©Patricio Soto

Studie- og børnebilletter

Vi vil så gerne have flere børn og unge til vores koncerter, så de også kan opelve magien ved klassisk musik.  Studerende kan komme til vores koncerter for kun 95 kr., mens børn og unge 18 år kun skal slippe 50 kr.

SDJSymfoni OCT2021 091-PSF_7091 ©Patricio Soto

Flexrabat

Der er penge at spare, hvis du køber flere billetter af gangen. Du opnår 20 % ved køb til 4-7 koncerter og 30 % rabat ved køb til 8 eller flere koncerter ved at bestille via vores hjemmeside eller Billetten.dk.

Skærmbillede 2023-11-10 kl. 12.09.08

Familiebilletter

Du og din familie kan nyde udvalgte koncerter til en særdeles fordelagtig pris. Giv jer selv muligheden for at skabe varige minder og oplev musikalske øjeblikke sammen, uden at sprænge budgettet.

Studiebilletter til studievenlige priser

Oplev den magi, der opstår, når tonerne smelter sammen og fylder rummet med en unik harmoni for kun 95 kr.! Med Sønderjyllands Symfoniorkesters studiebillet åbnes dørene til en verden af musikalske oplevelser for alle studerende med et gyldigt studiekort. I hele sæsonen 2024/25 kan du nu træde ind i Alsion og blive en del af noget helt ekstraordinært til en pris, der passer perfekt til den studerendes pengepung.

Forestil dig at sætte dig til rette i koncertsalen, lukke øjnene og lade symfoniorkestrets toner føre dig på en musikalsk rejse. Med en studiebilletbillet får du ikke bare adgang til koncerter – du bliver en del af et fællesskab, hvor passionen for musik deles, og hvor alle aldersgrupper forenes gennem lyden af klassiske mesterværker.

DSC00421
SDJSymfoni OCT2021 012-PSF_6541-Edit ©Patricio Soto

Gaven der ikke skal byttes

Gavekort

At give et gavekort til orkestrets koncerter som gave kan være en utrolig berigende oplevelse. Denne gestus går ud over det almindelige materielle og tilbyder i stedet en unik kulturel begivenhed. 

Gavekort kan også købes via orkestrets administration.

Kontakt os venligst på telefon +45 79 30 11 50 eller på mail info@sdjsymfoni.dk.

Gavekort til koncerter syd for grænsen kan købes via SSF-billetten

Billetpriser

Hvis I er 25 personer eller derover, der skal til koncert sammen, gives 25% rabat på billetprisen. Det gælder kun de koncerter, der kan købes i abonnement, og det gælder ikke for nytårskoncerterne. Gruppebilletter skal bestilles senest tre uger før koncerten.

Prisgruppe A

295 kr.
 •  

Prisgruppe B

225 kr.
 •  

Prisgruppe C

195 kr.
 •  

Studerende

95 kr.
 •  

Børn under 18

50 kr.
 •  
da_DK

Hvad er Alsionpakken?

Vi ønsker at rette en varm tak til jer, vores dedikerede og elskede publikum, for jeres utrættelige støtte gennem årene – og så er vi stolte af vores smukke koncertsal, der har været rammen om utallige musikalske rejser og kunstneriske øjeblikke. Alsionpakken giver jer adgang til en nøje udvalgt række koncerter, der spænder bredt i genrer og stilarter. Alt sammen i vores flotte Koncertsalen Alsion.

Hvordan køber jeg Alsionpakken?

Alsionpakken kan bestilles på tre måder:

 • Ved fysisk fremmøde til sæsonlanceringen i orkestrets administration d. 24. marts fra kl. 10.00-12.00.
 • Via hjemmesiden d. 24. marts fra kl. 12.00*
 • Via den trykte bestillingskupon på side 26-27**

 

Hvilke pladser i salen kan jeg vælge?

Køber du Alsionpakken ved fysisk fremmøde til sæsonlanceringen, så kan du selv vælge pladser, og du har dem til alle koncerter i pakken. Hvis du køber pakken, efter løssalget er gået i gang (11. april 2023), kan du stadig købe pakken til den gode pris, men så vil du automatisk få tildelt pladser af vores system. Til sæsonlanceringen er det også muligt at tilkøbe billetter til f.eks. Nytårskoncerten. Disse tilkøb er ikke mulige online før d. 11. april 2023.

Hvad koster det?

For kun 1995 kr. åbner Alsionpakken dørene til en verden af musikalske oplevelser. Vi håber, I vil drage fordel af denne særlige mulighed og glæder os til at dele musikalske øjeblikke med jer.

Hvilke koncerter giver Alsionpakken adgang til?

I sæson 2023/24 inkluderer Alsionpakken følgende koncerter:

 • Sæsonåbning – 7.9.2023
 • Brahms: Ein Deutsches Requiem – 7.10.2023
 • Den Litauiske Violin – 11.10.2023
 • This Is Halloween – 26.10.2023
 • Sacre – 2.11.2023
 • Gospelgalla – 7.12.2023
 • Händels Messias – 14.12.2023
 • Brantelid Spiller Dvorák – 1.2.2024
 • Postkort Fra Wien – 8.2.2024
 • Isabelle Van Keulen – 7.3.2024
 • Lyden Af Broadway – 21.3.2024
 • Store Symfoniske Brus – 30.5.2024

* Der har tidligere været en online-formular til bestilling af Alsionpakken. Denne findes ikke længere: Det er nu muligt at bestille pakken via forsiden som enhver anden koncert.

** Bestillinger af Alsionpakken foretaget med den trykte bestillingskupon behandles først af orkestrets administration fra mandag d. 27. marts 2023.