Sønderjyllands Symfoniorkester

Handelsbetingelser

Betalingskortgebyr

Hvis du betaler billetterne online er alle betalingskortgebyrer inkluderet i billetprisen.

Betaling

Der er følgende betalingsmuligheder: 

  • Dankort
  • Visadankort
  • MobilePay: 98996

Købssummen trækkes først fra din konto den dag vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Sønderjyllands Symfoniorkester krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Der benyttes en sikker betalingsserver til korttransaktionen. Korttransaktionen ske via “ePay – DitOnlinebetalingsSystem.dk”.

Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS, og Sønderjyllands Symfoniorkester gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Priser

Billettens pris er inklusiv moms.

Forsendelse

Billetter købt på internettet sendes sædvanligvis samme dag. Brevene sendes med PostNord. Vi gør opmærksom på, at der kan gå op til 21 dage inden modtagelsen. Såfremt du ikke modtager din bestilling, bedes du kontakte os. Bemærk, at vi ikke fremsender billetter, før betaling er registreret.

Aflysninger

Aflysning dækker kun over, at arrangementet slet ikke gennemføres. Ændring i solist, dirigent, program, spillested eller spilletidspunkt gælder således ikke som aflysning. Ved aflysning refunderes hele billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt.

Fortrydelsesret

I henhold til Forbrugeraftalelovens § 17 stk. 2 jfr. § 9 stk. 2 nr. 2a er køb af billetter ikke omfattet af fortrydelsesretten. 

Forbehold

Sønderjyllands Symfoniorkester tager forbehold for udsolgte arrangementer samt for ændringer i de annoncerede koncertprogrammer.

Sønderjyllands Symfoniorkester kan ikke garantere, at man kan komme til at sidde på bestemte pladser i de forskellige koncertsale.

Sprog

Alle kontrakter indgås på dansk.

Virksomhedsoplysninger:

Sønderjyllands Symfoniorkester
Alsion 2
6400 Sønderborg

Tlf. 79 30 11 50
CVR: 45563111

info@sdjsymfoni.dk
www.sdjsymfoni.dk