Sønderjyllands Symfoniorkester

Michael Mathiasen

Messingblæsere | Trompet

Michael Möglich Mathiasen er født i 1982. Han er uddannet på Det Fynske Musikkonservatorium hos Rolf Persson og på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Christer Nilsson.

Michael har fået musikken ind med modermælken. Hans fars store interesse for musikken smittede af på Michael Möglich Mathiasen som barn. Faren var i sin tidlige ungdom startet med at spille trompet i det lokale skoleorkester i Kerteminde, og tidlige besluttede Michael Möglich Mathiasen sig for, at det ville han også prøve, når han blev stor nok.

På det tidspunkt blev orkestret dirigeret af trompetist i SøSo, John Bøgelund Frederiksen, og da unge Michael havde hørt ham spille på trompeten tænkte han: “hvis jeg kan blive så god på min trompet vil jeg være glad”.

Dengang havde han langt fra forestillet sig at det skulle føre til et liv som professionel musiker, og at han senere skulle komme til at overtage netop John Bøgelund Frederiksens plads i Sønderjyllands Symfoniorkester.

Michale Möglich Mathiasen har haft mange store og spændende oplevelser som musiker, men særligt begejstret bliver han, hver gang der er Mahler på programmet.

Michael Möglich Mathiasen er gift med Stine, som er mor til parrets to børn, Asle og Ursula. Så de meste af fritiden går med hygge med familien.