Samtykkeerklæring

DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
Ved at indtaste dine oplysninger (navn, adresse, telefonnummer og mailadresse) indvilliger du i, at disse bliver gemt og brugt til at gennemføre billetkøbet.
 
Oplysninger om anvendelse af persondata
Jf. persondataforordningen skal vi informere dig om vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Vi har brug for dit navn og din adresse til forsendelsen af dine billetter.
Vi har brug for dit telefonnummer og din mailadresse i tilfælde af, at vi skal i kontakt med dig vedrørende den koncert, som du har købt billetten til.
Vi bruger kun dine oplysninger til at gennemføre billetkøb.
Vi udleverer ikke dine oplysninger til andre.
Vi opbevarer dine oplysninger i maximalt 16 måneder, hvorefter de slettes.

Ønsker du, at dine oplysninger slettes inden 16 måneder kan du til enhver tid kontakte os på info@sdjsymfoni.dkSAMTYKKE VED TILMELDING TIL NYHEDSBREV
Markerer du, at du ønsker at modtage vores nyhedsbrev opbevarer vi dit navn og mailadresse i vores nyhedsbrevssystem (MailChimp)

Vi vil altid behandle dine oplysninger fortroligt og i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Vi anvender ikke navn og din emailadresse til andre formål en udsendelse af nyhedsbrevet, og vi udleverer ikke oplysninger til tredje part.
Når du har tilmeldt dig nyhedsbrevet, kan du til en hver tid framelde dig igen ved at klikke på linket i bunden af nyhedsbrevet eller kontakte os på info@sdjsymfoni.dk.

Når du framelder dig, bliver dit navn og mailadresse slettet fra vores nyhedsbrevssystem (MailChimp). Vi opbevarer ikke dine data efter, at samtykket er trukket tilbage. Dine oplysninger vil således alene blive anvendt til udsendelse af vores nyhedsbrev, og vil blive slettet, når du ikke længere ønsker at modtage nyhedsbrevet.