Nyheder/Covid-19 opdatering

OPDATERING VEDR. COVID-19 (CORONA) OG ORKESTRET

Vi opdaterer løbende denne side i forhold til regeringens retningslinjer for corona-krisen og ændringer i den forbindelse for orkestrets koncerter og aktiviteter.

 

Opdateret 25.3.2020

De berørte koncerter og aktiviteter er p.t.:

 

Verdenspremiere med Haderslev Domkirkes Pigekor (Oprindelige koncertdatoer: 19.-20. marts 2020)

Koncerten er flyttet til onsdag den 26. august 2020 kl. 20.00 i Løgumkloster Kirke

Alle der har billetter til de oprindeligt planlagte koncerter har adgang til denne ene erstatningskoncert

Ønsker man at refundere sin billet – læs vilkårene for billetrefusion længere nede på siden

 

Sæsonlanceringen 2020/21 (oprindeligt planlagt til den 29. marts)

Vi har tidligere meldt ud, at lanceringen af sæsonen 2020/21 finder sted lørdag den 18. april, men i respekt for Dybbøldagen, som netop er den 18. april, er orkestrets sæsonlancering flyttet til fredag den 17. april 2020 kl. 10.00

Det sker i Alsion, Sønderborg med billetsalg i orkestrets administration fra kl. 10.00 og med Pro Musica-koncert kl. 11.00 i Koncertsalen Alsion. Billetsalget starter også online via orkestrets hjemmeside kl. 10.00.

I tilfældet af at forsamlingsforbuddet forlænges til at inkludere den 17. april vil lanceringen stadig finde sted – dog kun online. Billetsalget foregår i dette tilfælde kun via orkestrets hjemmeside og telefonisk gennem orkestrets administration.

 

Vi er kede af situationen, men vi glæder os til at byde jer velkommen i koncertsalene igen, når Corona-krisen er overstået. Tak for jeres opbakning.

BILLETREFUSION

vedr. aflysninger af koncerter med Sønderjyllands Symfoniorkester som arrangør

 

Billetter til aflyste koncerter refunderes. Pengene tilbagebetales til kundens bankkonto, hvis kunden ønsker dette. For at refunderingen kan finde sted, skal en kopi af billetter samt nødvendige informationer for en kontooverførsel sendes i en mail til info@sdjsymfoni.dk.

 

Kunden kan alternativt vælge:

En fribillet til en frit valgt koncert i sæsonen 2020/21 eller at få udstedt et gavekort på beløbet

 

Hvis en koncert flyttes til et senere tidspunkt, tilbydes kunderne at blive flyttet til den/de ny/e dato/er. Hvis kunden ikke ønsker dette, betragtes det som en aflysning jf. ovenstående