Sønderjyllands Symfoniorkester

Ungt Violintalent – AFLYST

Løgumkloster | Haderslev

Koncerten Ungt Violintalent aflyses

Som følge af den udmeldte Force Majeure-nedlukning af Danmark og herunder også orkestrets koncertaktiviteter i denne nedlukningsperiode, betyder det desværre, at orkestret er tvunget til at aflyse følgende koncert:
 
Ungt Violintalent 
Torsdag d. 28. januar 2021, Løgumkloster Kirke
Fredag d. 29. januar 2021, Haderslev Domkirke
 
BILLETREFUSION
Du opnår billetrefusion ved at sende en mail til info@sdjsymfoni.dk. Mailen skal indeholde ordrenummeret på billetterne samt det registrerings- og kontonummer, hvortil billetterne kan refunderes.
 
Billetterne refunderes indenfor løbende måned fra koncertdag plus 30 dage
 
Dette gælder alle købte billetter, uanset om de er købt via orkestrets administration eller via Billetten.dk
Chefdirigent Johannes Wildner
Solist: Anna Agafia Egholm, violin
Ravel: Le tombeau de Couperin
Beethoven: Romance i F-dur for violin og orkester
Schubert: Symfoni nr. 3

Koncertens første værk, Ravels Le Tombeau de Couperin, er oprindeligt et værk for soloklaver, som siden er blevet arrangeret for orkester af komponisten selv. Hver enkelt sats er dedikeret til en af hans soldater kammerater, som faldt under første verdenskrig. Den unge danske violinist Anna Agafia Egholm spiller Beethovens lyriske og smukke romance i F-dur, hvilket leder os frem til programmets hovedværk Schuberts 3. symfoni. Den 24 maj 1815, nøjagtigt to måneder efter Schubert havde færdiggjort sin 2. symfoni, påbegyndte han arbejdet med sin 3. symfoni, og selvom den også bærer præg af hans store klassiske forbilleder Haydn og Mozart, kan man i alle satserne genkende Schuberts umiskendelige tonesprog.

Varighed: Ca. 1 time

Johannes Wildner

Anna Agafia Egholm

Koncertsponsor