Sønderjyllands Symfoniorkester

Sæsonlancering 2020/21

Sønderborg

Vi har tidligere meldt ud, at lanceringen af sæsonen 2020/21 finder sted lørdag den 18. april, men i respekt for Dybbøldagen, som netop er den 18. april, er orkestrets sæsonlancering flyttet til fredag den 17. april 2020 kl. 10.00

Vi glæder os til at præsentere jer for det nye sæsonprogram, som byder på masser af store koncertoplevelser med en skøn blanding af værker fra forskellige perioder og vidt forskelligt udtryk – lige fra de mindre værker for reduceret besætning, over symfonier og solistkoncerter til værker for kor og orkester.

Fredag den 17. april kl. 10.00 åbnes der op for billetsalget til den kommende sæsons koncerter på orkestrets hjemmeside www.sdjsymfoni.dk.

Orkestrets sæsonlancering vil i år primært foregå online via orkestrets hjemmeside og via mail. Billetsalget starter fredag den 17. april kl. 10.00 og fra samme tidspunkt sidder administrationen klar ved telefonerne.

Man er desuden velkommen til, efter aftale, at komme forbi Alsion. For at forsamlingsforbuddet på maks 10 personer i et rum kan overholdes, kan fremmødet kun ske efter forudgående aftale.

For at lette trykket på telefonerne, beder vi kunder, der ser det som en mulighed at bestille via orkestrets hjemmeside og via mail, om at benytte sig af disse bestillingsformer.

 

 

Man kan holde sig opdateret i forhold til regeringens retningslinjer for corona-krisen og ændringer i den forbindelse for sæsonlanceringen og orkestrets koncerter via orkestrets hjemmeside og facebookside.