Sønderjyllands Symfoniorkester

Sæsonlancering 2020/21

Sønderborg

Vi har tidligere meldt ud, at lanceringen af sæsonen 2020/21 finder sted lørdag den 18. april, men i respekt for Dybbøldagen, som netop er den 18. april, er orkestrets sæsonlancering flyttet til fredag den 17. april 2020 kl. 10.00 i Alsion, Sønderborg.

Vi glæder os til at præsentere jer for det nye sæsonprogram, som byder på masser af store koncertoplevelser med en skøn blanding af værker fra forskellige perioder og vidt forskelligt udtryk – lige fra de mindre værker for reduceret besætning, over symfonier og solistkoncerter til værker for kor og orkester.

Fredag den 17. april kl. 10.00 åbnes der op for billetsalget til den kommende sæsons koncerter på orkestrets hjemmeside www.sdjsymfoni.dk, via telefon (79 30 11 50) og fysisk i orkestrets administration i Alsion. I år afholdes sæsonlanceringen i samarbejde med Pro Musica-koncerten i koncertsalen i Alsion som finder sted kl. 11.00-11.30.

Der vil igen i år være mulighed for at møde orkestret i kunstnerfoyeren i Alsion til smagsprøver fra Fuglsang.

I tilfælde af at regeringen beslutter at forlænge forsamlingsforbuddet

I tilfældet af at forsamlingsforbuddet forlænges til også at inkludere den 17. april, vil sæsonlanceringen stadig finde sted – dog kun digitalt. Billetsalget åbner under alle omstændigheder den 17. april fra kl. 10.00 via orkestrets hjemmeside og telefonisk via orkestrets administration.

Man kan holde sig opdateret i forhold til regeringens retningslinjer for corona-krisen og ændringer i den forbindelse for sæsonlanceringen og orkestrets koncerter via orkestrets hjemmeside og facebookside.