Sønderjyllands Symfoniorkester

Nytårskoncert P.T. UDSOLGT I SØNDERBORG

Tønder | Vejle | Kolding | Sønderborg

Koncert onsdag 6. januar 2021 i Koncertsalen Alsion i Sønderborg –  publikum deles op til to koncerter:

Formiddagskoncert kl. 11.00 – P.T. UDSOLGT

Aftenkoncert kl. 20.00 – P.T. UDSOLGT

 

Grundet corona-situationen bliver koncerten 6. januar delt op i to koncerter for at den nødvendige afstand i publikum kan overholdes. Da mange har sikret sig billetter lang tid før corona-restriktionerne og reglerne trådte i kraft, er det ikke muligt at få plads til alle publikummer med kun én koncert.  Derfor spiller vi to koncerter: en formiddagskoncert kl. 11.00 og en aftenkoncert kl. 20.00.

 

Har du billetter til nytårskoncerten d. 6. januar i Koncertsalen Alsion, og ser du det som en mulighed at deltage i formiddagskoncerten kl. 11.00, beder vi om, at du kontakter orkestrets administration for flytning af billet. 

Mail: info@sdjsymfoni.dk
tlf.: 79 30 11 50 (man. – fre. kl. 9-14)

 

Dirigent: David Riddell
Sangsolister: Julie Steincke og Frederik Rolin

Til dette års nytårskoncert har vi engageret to af landets yngre men allerede etablerede kunstnere. Julie Steincke, som også er kendt under kunstnernavnet JulieAnn, har slået sit navn fast både som skuespillerinde og sangerinde, ligesom barytonen Frederik Rolin de seneste år har markeret og etableret sig på operascener i det ganske land. Med disse to stemmer i front har vi samlet en buket af de skønneste sange, arier og duetter fra musicalens, operettens og operaens verden. Sønderjyllands Symfoniorkester dirigeret af den altid humørfyldte David Riddell vil derudover bidrage med fejende orkesterstykker og festlige klassiske nytårstoner. En nytårskoncert, hvor vi byder 2021 velkommen med den skønneste nytårsmusik og sang.

Varighed: Ca. 2 timer

David Riddell

Julie Steincke

Frederik Rolin

Koncertsponsor