Sønderjyllands Symfoniorkester

Den Virtuose Trompet AFLYST

Sønderborg

Den Virtuose Trompet aflyses

Som følge af den udmeldte Force Majeure-nedlukning af Danmark og herunder også orkestrets koncertaktiviteter i denne nedlukningsperiode, betyder det desværre, at orkestret er tvunget til at aflyse følgende koncert:
Den Virtuose Trompet – torsdag d. 14. januar, Koncertsalen Alsion, Sønderborg
 
Har du billetter hertil? 
Fra januar 2021 kan din billet refunderes.
Du opnår billetrefusion ved at sende en mail til info@sdjsymfoni.dk. Mailen skal indeholde ordrenummeret på billetterne samt det registrerings- og kontonummer, hvortil billetterne kan refunderes.
 
Grundet administrationens nedlukning fra 21.12.2020-3.1.2021, håber vi på publikums forståelse for, at vi ikke kan behandle refusioner før starten af januar 2021.
Dirigent: Hans Graf
Solist: Elias Heigold, trompet
Stravinskij: Feens kys
Arutiunian: Trompetkoncert
Rachmaninov: Symfoni nr. 2

Koncertintroduktion kl. 19.00

Koncerten starter med ”Feens kys” Oprindeligt musik til en ballet i én akt komponeret af Stravinskij til George Balanchine og New York City Ballet i 1928. Musikken tager udgangspunkt i H. C. Andersens eventyr ”Isjomfruen”. Orkestrets solotrompetist Elias Heigold optræder som solist i Arutiunians trompet-koncert, som rummer både sjælfulde smægtende melodier, der leder tankerne hen på armensk folkemusik men også masser af teknisk virtuose steder som giver solisten alle muligheder for at demonstrere sin virtuositet og tekniske færdigheder. Koncerten afrundes med Rachmaninovs mægtige 2. symfoni, som sammen med klaverkoncerterne nr. 2 og 3 er hans mest populære og oftest spillede værker. Koncerten dirigeres af den østrigske mesterdirigent Hans Graf, som netop i denne sæson 2020-2021 er tiltrådt som chefdirigent for Singapore Symphony Orchestra. 

Varighed: Ca. 2 timer

Hans Graf

Elias Heigold

Koncertsponsor