Sønderjyllands Symfoniorkester

Den Ny Opera: Rhinguldet

Esbjerg

Dirigent: Lars Ole Mathiasen

 

Stjerner og anmelder-roser regnede ned over Den Ny Opera og Sønderjyllands Symfoniorkester, da vi i august 2017 med VALKYRIEN indledte vores nye samlede produktion af Richard Wagners gigantiske 4-delte opera-cyklus, Nibelungens Ring. Ikke mindst orkestret blev fremhævet for sit fremragende spil og for den magisk fortættede Wagner-klang som steg op af den til lejligheden ombyggede orkestergrav i Musikhuset Esbjerg.

Nu et det blevet tid til at smede næste led i ESBJERG-RINGEN – RHINGULDET.

RHINGULDET er forhistorien til Ringen. Dværgen Alberich røver en klump magisk guld fra bunden af Rhinen. Af guldet skaber han en ring – en ring der giver sin ejermand uindskrænket magt – og dermed sætter han hele dén fatale historie på skinner, som tre operaer senere skal ende med gudernes ligbål i Ragnarok.

Igen i år står der et fornemt dansk/nordisk sangerhold på scenen. Kasper Wilton iscenesætter i Marie í Dalis scenografi og Michael Breiners lysdesign. Den Ny Operas chef, Lars Ole Mathiasen dirigerer orkestret, der til lejligheden er udvidet til hele 91 musikere.

Med ESBJERG-RINGEN har det syd- og sønderjyske publikum i disse år en enestående mulighed for at opleve Wagners gigantiske mesterværk foldet ud i fuld skala. Gå ikke glip af den!

 

Se mere og køb billetter på www.dennyopera.dk