Sønderjyllands Symfoniorkester

Brahms & Beethoven

Flensborg | Aabenraa

Har du købt billet til denne koncert før den 17. november? Der er nye billetter i din mail-indbakke

For at kunne gennemføre koncerten torsdag den 26. nov. i Musik- og Teaterhuset, Aabenraa med myndighedernes sikkerhedsregler har orkestret været nødsaget til at omplacere publikum i salen for at skabe den nødvendige afstand og dermed sikre publikum en tryg og sikker koncertoplevelse.

Derfor har publikum, som har købt billetter til denne koncert før d. 17. november, fået en ny billet tilsendt pr. mail. Har man spørgsmål vedrørende omplaceringen, er man velkommen til at kontakte orkestrets administration.

Koncerten fredag 27.11.2020 i Deutsches Haus er aflyst grundet corona-situationen.

Kontakt arrangør Sydslesvigsk Forening for yderligere info

Chefdirigent Johannes Wildner
Solister: Albena Danailova, violin
Tamás Varga, cello
Beethoven: Ouverture til Egmont
Brahms: Koncert for violin, cello og orkester
Beethoven: Symfoni nr. 4

Med orkestrets chefdirigent i spidsen for orkestret og to vidunderlige repræsentanter for den ypperste centraleuropæiske strygertradition vil man her opleve et program med Beethoven og Brahms, hvor ikke mindst Brahms’ dobbeltkoncert for violin og cello med sin lyriske og ekspressive adagio efterfulgt af den energiske finale med de to solister i front, Tamás Varga på cello  (førstecellist i Wiener Philharmoniker) og koncertmester samme sted Albena Danailova på violin, med garanti vil få taget til løfte sig.

Varighed: Ca. 1,5 timer

Johannes Wildner

Albena Danailova

Tamás Varga

Koncertsponsor