Skolekoncert 1

De små skolekoncerter – SK1 – spilles af fire grupper af musikere fra orkestret.

Hver skole har i løbet af efteråret indgået en aftale med orkestret om tid og sted for koncerterne. De enkelte grupper fra orkestret tilrettelægger selv koncertens forløb og indhold.

Materiale til SK1 koncerterne hentes her på hjemmesiden.

Fællessang: Wulle Wulle Wap Wap

Skolekoncert SK 1

SK1 2017 gruppe 1
SK1 2017 gruppe 2
SK1 2017 gruppe 3
SK1 2017 gruppe 4

Praktiske ting på værtsskolen

  • Kontaktperson: I skal sikre, at der er en kontaktperson på skolen, som varetager de praktiske ting og modtagelsen af SK1-gruppen.
  • Kontakt til SK1-gruppen: Ring gerne til gruppelederen dagen før koncerten for at sikre, at alt er på plads.

    Musikere 2017

 

  • Tag mod musikerne ved døren og følg dem ind i koncertlokalet, så de kommer det rigtige sted.

 

  • Lidt at spise til musikerne: SK1-grupperne spiller flere koncerter om dagen og vil gerne bydes på lidt at spise efter koncerten hos jer – gerne noget, som kan tages ”i hånden”.
  • Koncertens varighed er planlagt til at vare 45 minutter. Tiden kan skride en smule, og det er ødelæggende for koncerten, hvis klokken ringer midt i det sidste nummer, eller alle rejser sig og går. Derfor beder vi om at I så vidt muligt tilrettelægger koncerterne til at foregå i et lokale uden klokke (eller at klokken slås fra), samt at I lader børnene blive siddende til koncerten er helt slut.
  • Det samme gælder, hvis I er med bus til koncertstedet: Lad bussen vente de ekstra par minutter, hvis det skulle ske at koncerten trækker en smule ud.