Sønderjyllands Symfoniorkester

Talenter på vej

Sønderborg

Talenter på vej med Sønderjyllands Symfoniorkester
Kl. 19.00

Symfoniorkester byder på en enestående mulighed for at opleve unge kommende dirigent talenter

Sønderjyllands Symfoniorkester byder nye unge dirigenter velkommen på podiet foran orkestret.Det sker, når orkestret samarbejder med dirigent og underviser ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium Giordano Bellincampi.

“Det er vigtigt for orkestret at være med til at udvikle nye unge dirigenter,” udtaler musikchef for Sønderjyllands Symfoniorkester Nikolaj Andersen. “Her lægger vi orkester til, så unge talentfulde dirigent studerende får lov til at prøve kræfter med deres instrument – symfoniorkesteret.”

Underviser Giordano Bellincampi

Dirigent-Masterclass’en ledes af Giordano Bellincampi. Denne erfarne dirigent og underviser udtaler:

”Det er af enorm betydning at unge dirigenter får lejlighed til at arbejde med fremragende professionelle musikere med stor erfaring og viden, som de unge kan drage nytte af. Og for publikum er det en enestående mulighed for at høre hvor forskelligt et orkester kan klinge med forskellige dirigenter på podiet – og for måske at finde sig en eller flere unge dirigenter, hvis karriere man ønsker at følge i fremtiden”

Dirigent-Masterclass’en er en enestående mulighed for at opleve kommende talentfulde dirigenter og se musikken blive til. For musik er ikke kun store følelser; det er også koncentreret hårdt arbejde, som det er meget fascinerende at opleve. Derfor glæder orkestret sig til at byde publikum indenfor, både til netop denne koncert. Hvem ved, måske er her chancen for at opleve en stjerne dirigent i svøb!