Sønderjyllands Symfoniorkester

Luxury Jazz

Flensborg | Aabenraa

Dirigent/pianist: Nikolaj Bentzon

Solist: Signe Juhl, sang

Siden deres samarbejdsdebut med udgivelsen “Silver-tongued” har sangerinden Signe Juhl og pianist, orkesterleder og komponist Nikolaj Bentzon været vidt omkring med koncerter i ind- og udland. ”Luxury Jazz” er netop, hvad vi vil få at høre live ved koncerterne i Aabenraa og Flensborg med Signe Juhl, Nikolaj Bentzon og Sønderjyllands Symfoniorkester. Luxury Jazz er crossover i ordets oprindelige betydning; nemlig mødet mellem klassisk og rytmisk musik. Foruden Bentzons egne kompositioner byder koncerterne på musik af Oscar Peterson, Ray Charles, Rogers/Hart og Livingston/Evans. 

Nikolaj Bentzon er uddannet i Boston og har spillet sammen med en række internationale musikere heriblandt David Sanborn. Derudover omfatter hans meritter bl.a. 19 udgivelser i eget navn samt ledelse af DR’s Big Band foruden talrige ensembler og projekter.

Signe Juhl er i dag en fuldbåren vokalist med en – for vore hjemlige breddegrader – ganske særlig tyngde og spændvidde. Hun besidder det melodiske overskud, som konstant bringer hende i nye retninger. Sange, som man troede, at man kendte, får nyt liv i hendes versioner. Hun besidder med andre ord et ægte improviserende jazz-instinkt.

Varighed: Ca. 2 timer

Nikolaj Bentzon & Signe Juhl

Koncerten støttes af

Koncerten støttes af