Sønderjyllands Symfoniorkester

Define

Sønderborg
Dirigent: Jesper Nordin
Solist: Signe Høirup Wille-Jørgensen kendt som Jomi Massage

 

Program: Værker af Frank Zappa og Signe Høirup Wille-Jørgensen
   

DEFINE festival bevæger sig i krydsfeltet mellem klassiske og nye elektroniske kunstarter. Bag DEFINE festivalerne står foreningen, Ny Kunst i Sønderborg, og i samarbejde med dem præsenterer Sønderjyllands Symfoniorkester aftenens program.

Signe Høirup Wille-Jørgensen er af mange kendt som en del af støjrockbandet Speaker Bite Me og gennem sit alter ego Jomi Massage fra 2001. Men allerede med sit første band Murmur lykkedes det hende at skære igennem med sin stemme og sit intense nærvær for over 20 år siden. Jomi Massage kan beskrives som en blanding af støjrock, singer-songwriter og avantgarde. Udover at stå bag musik- og kunstselskabet The Being Music har hun arbejdet sammen med forfattere, musikere og dramatikere, og dannet lydtapet til en række radiodramaer, film og teaterstykker.

Frank Zappas musik har ligeledes markeret sig med et eget personligt udtryk og i det symfoniske møde mellem disse to – danske Signe og amerikanske Frank – mødes to personligheder og musikere men også to generationer – to tidsaldre.

Sønderjyllands Symfoniorkester dirigeret af Jesper Nordin afsøger udtrykket mellem eksperimenterende støjrock, Frank Zappas lydunivers og det symfoniske orkester.

Læs hele programmet for DEFINE-festival 2018 på http://definefestival.com/

Billetpris: Kr. 50,00.

Varighed: ca. 1½ time

Jesper Nordin:

Signe Høirup Wille-Jørgensen: